15. marts 2024
Serveret. Fejr foråret med citrusfrugter og strid igennem det sidste stræk vinterkulde.
Citrusfest og griesling
Linea Maja Ernst
10. marts 2024
Serveret. Sådan simres kalveskanken på lyntid til dejlig ossobuco.
Ben med et hul
Morten Beiter
3. marts 2024
Serveret. I Paris i de brølende 20ere var det den her suppe, de unge kunstnere spiste på vej hjem efter en våd nat i byen.
Med løg på
Signe Wulff
27. februar 2024
Serveret. Der er kun én slags rester, som vokser sig stærkere i kulden.
Kylling i vin
Nikolaj Arve
20. februar 2024
Serveret. Jeg er begyndt at værdsætte alt, der kræver minimalt opsyn og er klar efter 20-30 minutter ved 180-200 grader.
I ovnens lune indre
Aske Munck
11. februar 2024
Serveret. Det var der, jeg indså, at jeg var nødt til at tage mig sammen, droppe min tidligere tilgang til tomatsauce og starte forfra.
Tomatsauce
Søren K. Villemoes
4. februar 2024
Serveret. Vaniljecremen kan antage mange former. Så lad den.
Creme
Christoffer Zieler
27. januar 2024
Serveret. Verden er i farver, selvom vi ikke kan se det lige nu.
Køkkenfarveladeterapi
Signe Wulff
19. januar 2024
Serveret. Særligt ananas og grønne peberkorn viste sig at være en afhængighedsskabende kombination.
Cold Hawaii
Anders Boas
7. januar 2024
Serveret. Paccheri er en pastatype, der kræver sovs. Masser af sovs.
Napolitanske lussinger
Morten Beiter
Indlæs flere