Log ind
Fejl
Kombinationen af e-mail og password er forkert.
Husk mig
Glemt adgangskode
Log ind
Opret en brugerprofil
her
#2
15. januar 2021
Serveret. Trykkogeren er aldrig rigtig slået igennem herhjemme, men den anses som en uundværlig genstand i et fransk hjem. Og i mit.
Mad med tryk på
Signe Wulff
#1
8. januar 2021
Serveret. Palermos gader genlyder af råb fra gadesælgerne, der kommer ind fra landet med gødning under støvlerne.
Timballo for enden af tunnelen
Morten Beiter
#53
29. december 2020
Serveret. Lav så meget som muligt forud, så De har tid til at sidde til bords med gæsterne.
Klassiske løsninger
BO JACOBSEN
#52
23. december 2020
Serveret. Allerede romerne drak vin med honning, krydderier, laurbærblade og safran.
Flydende julestemning
Aske Munck
#51
18. december 2020
Serveret. Hæng ikke stresset og flosset over karamellen, men kend Deres kartoffel!
Ubrændte brunede kartofler
TRINE KREBS
#50
11. december 2020
Serveret. Man skal ikke røre for meget ved den gamle jul, men hvis nu der er svin involveret, går det nok.
Svinemarmelade
Anders Boas
#49
4. december 2020
Serveret. Brug den både som en skarp urt og som en grøntsag.
Det sidste grønne
THOMAS LAURSEN
#48
27. november 2020
Serveret. Ligesom lagene samles til et ovnbagt mirakel, er retten blevet samlet gennem tiden. De tynde plader kom sandsynligvis først.
Mit livs lasagne
SIRI RANVA HJELM JACOBSEN
#47
20. november 2020
Selvrystet. Kort før coronakrisen havde jeg lyst til at lære noget nyt. Jeg har altid godt kunnet lide drinks, men jeg har aldrig kunnet finde ud af at lave dem.
Coronadrink
Søren K. Villemoes
#46
13. november 2020
Klassiker. Jeg spekulerer på, om jeg har en suppegryde, der er stor nok til at rumme et kalvehoved.
Et hovedløst projekt
Signe Wulff
Indlæs flere