Log ind
E-mail
Adgangskode
Fejl
Kombinationen af e-mail og password er forkert.
Husk mig
Glemt adgangskode?
Log ind
eller
Opret profil
12. marts 2023
Serveret. En trykkoger reducerer kogetiden med omkring to tredjedele – og dermed jo også gas- eller elregningen.
Alt lykkes under tryk
Signe Wulff
5. marts 2023
Serveret. Surdejen er en terapeutisk gave til os, der indbilder sig, at verden er skilt ad i ordensmennesker og følemennesker.
Surdej for bagtroppen og begyndere
Linea Maja Ernst
27. februar 2023
Serveret. Hemmeligheden bag et succesfuldt måltid med de mindste er at forberede sig godt på den totale opløsning.
Barnemad
Nikolaj Arve
18. februar 2023
Serveret. En skøn velouté med ingefær og gurkemeje, der kan give immunsystemet det nødvendige boost til at modstå de lurende februar- og forårsforkølelser.
Gallisk ursuppe
Aske Munck
12. februar 2023
Serveret. Det kan godt være, børnene lærer noget om ernæring i den obligatoriske madkundskab, men til gengæld ikke om madglæde.
Bon appe-TikTok
Signe Wulff
31. januar 2023
Fordeling. Ikke bare bollen, men også hele menneskeheden er delt på midten i over- og undermennesker.
Hvedebrødsdage
Anders Boas
25. januar 2023
Serveret. Den traditionelle kødsovs fra Bologna er gået meget ondt igennem, siden den blev opfundet i 1700-tallet. Vil man yde den respekt, må man aflægge dens rødder et besøg.
Et kulinarisk bandeord
Morten Beiter
20. januar 2023
Serveret. Menneskeheden kan enes om, at meget bliver bedre af et bad i den varme ønskebrønd.
Nuggets
Søren K. Villemoes
12. januar 2023
Serveret. Det kan betale sig at rive sig, når det gælder fisk i olie.
Luksusdåsen
Christoffer Zieler
5. januar 2023
Stamina. Lad Levanten læge legemet.
Helligtrekongersmiddag
Signe Wulff
Indlæs flere