Jurnalister billede

Lone Frank

(f. 1966) er journalist og forfatter samt ph.d. i neurobiologi uddannet i Danmark og USA. Hun skriver især om biologi, psykologi, psykiatri og etik og har modtaget en række priser, herunder Den Store Publicistpris, Søren Gyldendal Prisen, European Science Writers Award, AAAS Kavli Science Journalism Award og blev i 2020 tildelt Statens Kunstfonds hæderspris. Er desuden vært på podcasten 24 Spørgsmål til professoren, har produceret flere videnskabsserier for DR og har sammen med instruktør Pernille Rose Grønkjær lavet de prisbelønnede dokumentarfilm Genetic Me og Hunting for Hedonia. Har skrevet en række bøger, som er udkommet på flere sprog, senest bogen Størst af alt – Om kærlighedens natur.
Essay. Hvem fortryder mest i livet – dem, der fik børn, eller dem, der ikke gjorde? Et amerikansk studie giver et kontroversielt svar.

De børn, man ikke får

Manipulation: Sofie Winding. Originalfoto: Compositieportret van huilende baby’s, Joshua Smith, 1880 Foto: Manipulation: Sofie Winding. Originalfoto: Compositieportret van huilende baby’s, Joshua Smith, 1880 Foto:
Manipulation: Sofie Winding. Originalfoto: Compositieportret van huilende baby’s, Joshua Smith, 1880