Jurnalister billede

Martin Krasnik

(f. 1971) er chefredaktør. Han er cand.scient.pol. fra Københavns Universitet med studier på Hebrew University og London School of Economics. Han kom til Weekendavisen som praktikant i 1995 og blev derefter korrespondent i Jerusalem og London, udlandsredaktør og dækkede USA i årene under Barack Obama. Efter afstikkere til DR2s Deadline kom han tilbage til avisen i 2016 og blev chefredaktør i januar 2017. Han har skrevet De retfærdige - en islamisk stafet, Min amerikanske drøm – på jagt efter stjernerne, Ritt og Søren - samtaler om krig og kærlighed, Pundik og Krasnik - og resten af verden og senest Fucking jøde.
Avistid. I ugens afsnit siger vi farvel til Ivanka, Melania og @realDonaldTrump. Til Angela Merkel. Og nok også Inger Støjberg.

Farvel!

Var det internettets svar på en dødsstraf, da Twitter i sidste uge lukkede Donald Trumps konto? Og hvad betyder det for ytringsfriheden? Flemming Rose og Frederik Stjernfelt debatterer, hvor ansvaret for reguleringen af de sociale medier bør ligge.

Sarah von Essen fortæller om sin fascination af Trumps kvinder. Hvilket lys kaster Melania og Ivanka over de fire år med præsidenten?

Angela Merkel har siddet fire gange så lang tid som Trump. Hvilket aftryk har hun sat på Tyskland og Europa? Jesper Vind fortæller.

Udsendelsen er tilrettelagt og produceret af Birgit Nissen Pedersen og Anna Norup Lindblad.

 

Side 7