Podcast. »Den er det rene Sodoma og Gomorra,« advarede Karen Bros indremissionske familie gennem generationer. Da hun endelig tog til hovedstaden som ung journalist, blev hun opslugt af alkohol og »bad boys«, selvom de gav hendes ældre præste-søster grå hår i hovedet.

Karen Bro: Sodoma og Gomorra

Karen Bro nåede for få år siden toppen af sin karriere som chefredaktør for Ekstra Bladet. Hun var for alvor lykkedes med at »blive en af drengene,« sådan som hun havde lært sig det, siden hun var helt ung.

Det begyndte i kostalden med farens dårlige selvværd og fortællinger om, at »vi kan ingenting!«. Som lille pige ville Karen således bevise sig for ham, og derfor sørgede hun for at være allerbedst i skolen. Men han så det ikke.

»Det er tarveligt. Han kunne godt have rost mig,« udbryder Karen Bro.

Faren døde pludseligt, og da Karens barndom var faldet fra hinanden, voksede hendes behov for at markere sig endnu større. Hun fandt et umuligt tilhørsforhold i mandefællesskaberne omkring formiddagsbladede, BT og Ekstra Bladet. Her skulle hun lukke munden på den dæmon, der sad på hendes skulder og fortalte hende, at hun ikke duede til noget som helst og lige om lidt ville blive afsløret.