Kontakt Os

Vi hører gerne fra Dem, hvad enten det drejer sig om et debatindlæg, en kommentar til en artikel eller blot generelle kommentarer til avisen. De kan kontakte os på en af nedenstående adresser eller telefonnumre. Til debatsiderne i første sektion er kronikken på højst 9000 anslag inklusiv mellemrum. Derudover bringer vi indlæg på mellem 3000 anslag og 5000 anslag samt læserbreve på højst 2500 anslag, alt sammen inklusive mellemrum. Indlæg skal være os i hænde senest onsdag kl. 16. 

Bemærk: Hvis De ønsker at få offentliggjort et debatindlæg i avisen, så skal navn, stillingsbetegnelse og adresse oplyses da Weekendavisen ikke bringer anonyme indlæg. Vi gør desuden opmærksom på, at vi forbeholder os ret til at forkorte indlæg samt til at redigere debatindlæg for stave- og forståelsesfejl. 
Debatindlæg, der vedrører bogsektionen sendes til bogdebat@weekendavisen.dk. Indlægget må være max. 2000 tegn inklusiv mellemrum og skal være forsynet med navn, adresse samt beskæftigelse eller uddannelse. 

Alternativt kan De skrive til os på postadressen: Weekendavisen Pilestræde 34 DK-1147 København K

Eller ringe på tlf.: 33 75 25 33

Drejer det sig om Deres abonnement kontakt venligst kundeservice på kundeservice@weekendavisen.dk eller tlf.: 33 75 36 33.

Ønsker De at kende til mulighederne for annoncering i Weekendavisen, kan De læse om dette på  annoncering.weekendavisen.dk/da eller kontakte Annoncesalg på 33 75 35 00.