Jurnalister billede

Birgit Nissen Pedersen

er producer og video-journalist uddannet ved Manchester University i film- og medievidenskab. Har arbejdet en årrække på DR som producer og tilrettelægger på en lang række formater som Smagsdommerne, Deadline, Kunstquiz, Deadline 2.sektion samt reportageserier for Deadline. Har også instrueret dokumentarfilmene »Den Guddommelige Brugsanvisning« (2001) for filminstituttet, »På Guds Parti« (2006), en roadmovie for DR2 i hælene på Martin Krasnik i konfrontation med islamistiske meningsdannere i Mellemøsten, samt »Den Gode Vækst« (2013), om økonomi og fordelingspolitik i et globalt perspektiv for Ulandssekretariatet.
Avistid. I ugens afsnit siger vi farvel til Ivanka, Melania og @realDonaldTrump. Til Angela Merkel. Og nok også Inger Støjberg.

Farvel!

Var det internettets svar på en dødsstraf, da Twitter i sidste uge lukkede Donald Trumps konto? Og hvad betyder det for ytringsfriheden? Flemming Rose og Frederik Stjernfelt debatterer, hvor ansvaret for reguleringen af de sociale medier bør ligge.

Sarah von Essen fortæller om sin fascination af Trumps kvinder. Hvilket lys kaster Melania og Ivanka over de fire år med præsidenten?

Angela Merkel har siddet fire gange så lang tid som Trump. Hvilket aftryk har hun sat på Tyskland og Europa? Jesper Vind fortæller.

Udsendelsen er tilrettelagt og produceret af Birgit Nissen Pedersen og Anna Norup Lindblad.

 

Side 7