Serveret. Man kan lige så godt lægge lidt flere kræfter i salaten, som i stedet for blot at ligge som et kostpyramidalsk alibi sagtens kan udgøre hovedattraktionen.

Salater til sommeren

Sommeren er ikke til de store falbelader i køkkenet. For hvem gider egentlig stå og svede tran over blussene, når man i stedet kan sidde i aftensolen og nippe til at glas sval hvidvin, mens grillen gør arbejdet for én?

Nej, vel?

asmu
(f. 1970) er cand.scient.pol. fra Københavns Universitet og Institut d'Études Politiques d'Aix-en-Provence. Aske er korrespondent i Frankrig, men skriver også om sikkerhedspolitik, europæiske forhold og økonomi, samt sprog, litteratur, kunst, kulturhistorie, mad og (natur)vin. Han har skrevet og bidraget til flere bøger heriblandt Kernevåben i knibe (1998), Turen går til EU (2001), Turen går til Paris (2009), Den rystede Republik - hvad i alverden er der galt med Frankrig? (2020) og Oh La La - Hvorfor er de så franske i Frankrig? (2022).

Andre læser også