Klepto­kulinarisk. Oprindelsen til nogle af gastronomiens bedste indslag udviskes efter mange års brug.

Gastronomiske lån

At være original er den fornemme kunst at kunne huske, hvad man har hørt, men ikke hvor man har hørt det, eller hvem der har sagt det.

Jeg mener, det er den canadiske forfatter Laurence J. Peter, der er manden bag citatet, men det er jo også for én gangs skyld helt og aldeles underordnet.

asmu
(f. 1970) er cand.scient.pol. fra Københavns Universitet og Institut d'Études Politiques d'Aix-en-Provence. Aske er korrespondent i Frankrig, men skriver også om sikkerhedspolitik, europæiske forhold og økonomi, samt sprog, litteratur, kunst, kulturhistorie, mad og (natur)vin. Han har skrevet og bidraget til flere bøger heriblandt Kernevåben i knibe (1998), Turen går til EU (2001), Turen går til Paris (2009), Den rystede Republik - hvad i alverden er der galt med Frankrig? (2020) og Oh La La - Hvorfor er de så franske i Frankrig? (2022).

Andre læser også