Serveret. En arbejdsdag i køkkenet betaler sig, når resultatet er rådyrragout i måneformet pasta. 

Dagens bytte: ravioli

Forestil Dem at sidde i skovbrynet. Musestille, uendeligt tålmodig og iklædt camouflage fra top til tå. I hånden holder De bue og pil. I tankerne har De en simrende rådyrragout.

Nu tænker De måske, at det er mig, der fra mit skjul nedlægger delikatesser. Og jeg ville gerne kunne sige, det var sandt. Det ville nemlig beslægte mig med min barndoms litterære helte, der i bøgerne boede i skove, på prærier og i bjerge, hvor bueskydningen var et spørgsmål om liv og død.

siwu
Signe Wulff (f. 1979) er cand. mag. i fransk og moderne kultur og kulturformidling og blandt andet forfatter til 'I køkkenet med Karen Blixen'. Signe Wulff er især optaget af alt, der rører sig i den kulinariske verden og skriver til kultursektionen om mad, vin, og de oplevelser, gastronomien bringer med sig.

Andre læser også