Kalorieridt. Hvis Brasserie Post lå i det 11. arrondissement, ville der være fuldt hus hver aften.

Jan Sonnergaard ville have elsket denne restaurant

Det tog mig åbenbart mere end 50 år at tage stilling til Østerbro Posthus, eller rettere den bygning, som plejede at indeholde posthuset, for den har altid ligget og bestemt med sine søjler og fascistoide overstørrelse, men forleden gik jeg for første gang op ad trapperne for at spise derinde, og da stod det klart, at jeg aldrig har brudt mig om den.

Claus Meyer og kompagni var ikke tynget af opvækst på indre Østerbro, da de øjnede potentiale i kolossen fra 1922 og valgte at lægge deres nye restaurant der, og spørgsmålet var, om deres intentioner og evnen til at gennemføre dem kunne ændre min opfattelse af bygningen.

mail
(f. 1963) er forfatter og journalist blandt meget andet. I en årrække vært i interview- og madprogrammet 'Bearnaise er dyrenes konge' på Radio24syv, der nu sendes på mediet Euroman. Madanmelder og skribent på Weekendavisen. Instagram: www.instagram.com/martinkongstad/

Andre læser også