Drinks. Folkene bag Epicurus er overbevist om, at København er blevet en international storby, og bidrager med gourmetmad, avancerede cocktails og koncerter med internationale navne.

Har København savnet en jazzrestaurant?

Ingen ved længere, hvad en mæcen er, og Lars Seier Christensen har i årevis haft titlen for sig selv. Det er formentlig ikke med formuepleje for øje, at han investerer i stjernerestauranterne Geranium og Alchemist, genoplivningen af Café Dan Turèll har været svinedyr og forekommer nostalgisk betonet, og nu insisterer han og allierede på Epicurus, en jazzrestaurant, som skal servicere københavnere og særligt gastroturister med gourmetmad, cocktails og koncerter.

Epicurus ligger i de lokaler, som rummede Brødrene Prices første restaurant.

mail
(f. 1963) er forfatter og journalist blandt meget andet. I en årrække vært i interview- og madprogrammet 'Bearnaise er dyrenes konge' på Radio24syv, der nu sendes på mediet Euroman. Madanmelder og skribent på Weekendavisen. Instagram: www.instagram.com/martinkongstad/

Andre læser også