Petit. Sidste år parrede Bouillon discount med det franske køkken, tilbød suppe til 19 kroner og fik så megen succes, at andre restauratører fik nøjagtigt samme idé. Martin Kongstad sammenligner tre af de nye discountrestauranter.

Er de nye discount­­­restauranter pengene værd?

Småt for enhver. Den parisiske restaurant Le Bouillon Chartier har serveret ukompliceret fransk mad til masserne siden 1896. Altid kø, retter smækket på bordet i en fart, lave priser, ud og videre.

127 år senere besluttede en flok danske restauratører at låne konceptet, de overtog sågar navnet Bouillon, og de uhørt lave priser fik tusindvis af danskere til at booke bord og skabte furore i gourmetverdenen.

mail
(f. 1963) er forfatter og journalist blandt meget andet. I en årrække vært i interview- og madprogrammet 'Bearnaise er dyrenes konge' på Radio24syv, der nu sendes på mediet Euroman. Madanmelder og skribent på Weekendavisen. Instagram: www.instagram.com/martinkongstad/

Andre læser også