Substans. Aarhus fik et engelsk brandingbureau til at kalde byen progressiv og turde ikke stå ved det, men hvordan kunne byen glemme, at den var ved at bygge landets mest ambitiøse bydel? Martin Kongstad tog væk fra rillerne i latinerkvarteret og spiste michelinfrokost på Aarhus Ø.

Det højeste køkken i Aarhus

Det er alene min skyld, at jeg altid færdes i de samme riller, når jeg besøger Aarhus.

Jeg elsker latinerkvarterets intense hygge og holder meget af, at folk hellere vil tale om noget end at spille smarte, men efter tre dage i rutefart mellem Guldsmedegade og Mejlgade var jeg på randen af et omvendt stendhalsyndrom, for hvor forfatteren i 1817 blev så overvældet af voldsomme indtryk i Firenze, at det svimlede for ham, var jeg ved at implodere af Hipsterhøjen, Ris Ras og kaffedrikkerne foran Coffee Collective og af at hilse på de samme otte gange dagligt.

mail
(f. 1963) er forfatter og journalist blandt meget andet. I en årrække vært i interview- og madprogrammet 'Bearnaise er dyrenes konge' på Radio24syv, der nu sendes på mediet Euroman. Madanmelder og skribent på Weekendavisen. Instagram: www.instagram.com/martinkongstad/

Andre læser også