Bakkanal. Capri var hedonisternes, siden litteraternes, og nu lever man i luksus på myterne om dengang, der kom en original forbi og havde andet end bankhemmeligheder i posen. Martin Kongstad spiser sig gennem den mytiske italienske ø.

Baron Fersen kommer ikke længere forbi

Jeg begriber stadig ikke, hvorfor gæsterne på terrassen foran Hotel Quisisana er i så skidt humør. Aftenluften på Capri er velour og 24 grader, håret kan ikke sidde bedre, og de har ingen problemer med at betale 90 kroner for en ordinær flaskefuld øl eller 360 for et glas Krug.

Jeg tør næsten ikke skrive det, men det virker, som om de mangler noget at tale om.

mail
(f. 1963) er forfatter og journalist blandt meget andet. I en årrække vært i interview- og madprogrammet 'Bearnaise er dyrenes konge' på Radio24syv, der nu sendes på mediet Euroman. Madanmelder og skribent på Weekendavisen. Instagram: www.instagram.com/martinkongstad/

Andre læser også