Komfortmad. Det skal være trygt, billigt og grønt og dufte af det udvidede Middelhav. Men kan man tilberede bukkehornsblade i en airfryer? Sæsonens kogebøger siger en del om vores længsler og livsstil anno 2023.
Hummusbælte, trøstespisning og luftstegning

Fotos fra bogen 'Kærlighed, olivenolie og citroner'
Hvem drømmer om køkkenrevolutioner, når verden står i flammer?
Ligesom samfundsudviklingen kan aflæses i moden – i kjolelængder, skulderpuder og buksebredde – kan den mad, vi laver og spiser, fortælle en hel masse om vores liv. Og når verden er usikker, søger vi altså trøst i maden og samværet ved bordet. Se bare Annika Goldhammers nye bog Pandekager, som indeholder både søde og salte opskrifter: »Det er den bedste form for comfort food. Mad er lige så godt for humøret, som den er nærende,« skriver hun i forordet.
Del: