»Er du sikker?« spørger den italienske kok Nicola Micheli, da jeg takker nej til hans forslag om en ellers formfuldendt fastelavnsbolle fra den feterede Mirabelle-bagers vindue på Nørrebro i København. Den er flot, men er det ikke for tidligt på formiddagen til al den flødeskum? »Nu lukker bageren jo, det er snart sidste chance?« forsøger han igen, da det bliver vores tur til at bestille, og måske har den unge kok en pointe:

Er det med at bide til bolle, mens den er her? Bageriets ejermand, Christian Puglisi, BÆST-kokken, har for nylig givet sin lokalberømte forretning dødsstedet med vanlig dramatik: Tiden er ovre for »gourmetbagerier i København«, hævder han; det kan hverken svare sig for ham som restauratør eller for folket, nej, tiden er ikke længere til at spendere en halv formiddag i en kø til affekteret bagværk, og det er for »besværligt«, siger han, og tilføjer i Politiken: »Jeg synes måske, at vi har sloges nok om at lave sjove, spændende variationer af croissanter.«