Anmeldelse. Når det er bedst, er det formidabelt. Maison er neo-bistro og mesterkokken Rasmus Oubæks ønskebarn.

Maison er en instant klassiker

Jeg tankede op til ugens anmeldelse ved at beame mig tilbage til Mère Braziér i Lyon; gardiner i fed beige velour, sagte bourgeoissnak, præcist tempereret Montlouis fra Chidaine, den tykke skive pâté en croûte med sin sprøde smørberigede dej og fars af gris, pistacienødder, and og henrivende foie gras-øer.

Jeg skulle spise frokost på Maison i Dronningegården, og hvem havde troet, at det klassiske franske køkken ville komme buldrende tilbage?

mail
(f. 1963) er forfatter og journalist blandt meget andet. I en årrække vært i interview- og madprogrammet 'Bearnaise er dyrenes konge' på Radio24syv, der nu sendes på mediet Euroman. Madanmelder og skribent på Weekendavisen. Instagram: www.instagram.com/martinkongstad/

Andre læser også