Lebendig. Kommunen ville forene kød og kreative i Kødbyen og fik en fortløbende ringriderfest. Martin Kongstad anmelder partyrestauranten Camino.

Kød og kreativitet

Det er fredag aften i Kødbyen, jeg skal spise på Camino, en spanskinspireret restaurant, og lader cyklen trille gennem menneskemængden.

Venindepar går grinende arm i arm, og flokke laver halve aftaler i restauranternes skær, for senere kan alt ske, og denne forventningsfulde slentren ind i aftenen minder mig om ringriderfest i Gråsten, blot er det omrejsende tivolis skydetelt og pølsemix erstattet af surdej og usvovlet vin.

mail
(f. 1963) er forfatter og journalist blandt meget andet. I en årrække vært i interview- og madprogrammet 'Bearnaise er dyrenes konge' på Radio24syv, der nu sendes på mediet Euroman. Madanmelder og skribent på Weekendavisen. Instagram: www.instagram.com/martinkongstad/

Andre læser også