Prepping. Hvordan får vi det bedste ud af samfundets kollaps rent kulinarisk?

Gourmetbunkeren

Det er knap to uger siden, at forsvarsminister Troels Lund Poulsen trådte op på en talerstol på Folkemødet på Bornholm. Det var lidt af en balanceakt. Uden at skabe panik i befolkningen ville han fortælle os, at det nu er på tide, at vi ruster os til potentielle cyberangreb, strømnedbrud og svigt i vandforsyningen. Et midlertidigt kollaps.

Hvis man tager forsvarsministerens forsikringer for pålydende – om, at det vitterlig blot er cyberangreb, det gælder, og næppe en atomsky – kan man vel lige så godt få det bedste ud af formaningerne.

siwu
Signe Wulff (f. 1979) er cand. mag. i fransk og moderne kultur og kulturformidling og blandt andet forfatter til 'I køkkenet med Karen Blixen'. Signe Wulff er især optaget af alt, der rører sig i den kulinariske verden og skriver til kultursektionen om mad, vin, og de oplevelser, gastronomien bringer med sig.

Andre læser også