Anmeldelse: Lag på lag. Hverdagsmadens hippeste dronning, Camilla Skov, vil overtage vores køkken for at give os frihed. Hun skal være så velkommen.
Fråderens hersker
»Vent, hvem?« afbryder min redaktør mig. Hun ved ikke, hvem Camilla Skov er. Eller hvad hendes madunivers »Vegetarisk Hverdag« er for noget. Hun er altså – endnu – ikke en del af den voksende boble af halvtravle, klimabevidste, urbant prægede livsnydere, for hvem Skovs Instagram-opskrifter og tre hidtidige kogebøger er for madlavning, hvad Michael Jackson var for popmusik: omvæltende og sindssygt catchy.
Men redaktøren må da alligevel være stødt på Skovs landskendte beluga bolognese, forsøger jeg? Den hurtige og fryservenlige aftensmads svar på »Billie Jean«: rødvin, fløde, laurbærblade og så tre Skov-klassikere i form af æblecidereddike, smør og sukker, der får kogte sorte linser til at glide ned som en træt krop i et varmt karbad. Men nej. Alene ordet linser gør redaktøren bleg af omklamrende tidsånd.
Del: