Illusionsløst. Israels manglende plan for uddeling af nødhjælp til Gazas civilbefolkning er et symptom på landets generelle handlingslammelse. Solidariteten blandt befolkningen er enorm, men ingen har en vision for fremtiden.

Den israelske tilstand

Israelske soldater overvåger bedende muslimer ved al-Aqsa-moskeen i Jerusalem. Israel har på grund af truslen fra sine arabiske fjender i regionen altid været et gennem-militariseret samfund, men terrorangrebet 7. oktober har overbevist israelerne om, at de ikke kan tage deres lands overlevelse for givet. Foto: Afif Amireh, The New York Times / Scanpix Foto: Israelske soldater overvåger bedende muslimer ved al-Aqsa-moskeen i Jerusalem. Israel har på grund af truslen fra sine arabiske fjender i regionen altid været et gennem-militariseret samfund, men terrorangrebet 7. oktober har overbevist israelerne om, at de ikke kan tage deres lands overlevelse for givet. Foto: Afif Amireh, The New York Times / Scanpix Foto:
Israelske soldater overvåger bedende muslimer ved al-Aqsa-moskeen i Jerusalem. Israel har på grund af truslen fra sine arabiske fjender i regionen altid været et gennem-militariseret samfund, men terrorangrebet 7. oktober har overbevist israelerne om, at de ikke kan tage deres lands overlevelse for givet. Foto: Afif Amireh, The New York Times / Scanpix