Systemskifte. Taleban har taget kvælertag på Afghanistan. Grebet strammes til stadighed, og landets kvinder bliver langsomt kvalt og tier stille. Stramningerne har også slået luften ud af Vestens statsledere.

Tiden er ikke til tavshed

<p>En afghansk pige i kø til brød i Kabul. Siden Talebans magtovertagelse er det gået stærkt: Kvinderne må ikke arbejde, ikke uddanne sig, ikke vælge deres ægtefælle og i det hele taget gå frit omkring. De er igen blevet mandens ejendom. Foto: Ali Khara, Scanpix.</p> Foto: <p>En afghansk pige i kø til brød i Kabul. Siden Talebans magtovertagelse er det gået stærkt: Kvinderne må ikke arbejde, ikke uddanne sig, ikke vælge deres ægtefælle og i det hele taget gå frit omkring. De er igen blevet mandens ejendom. Foto: Ali Khara, Scanpix.</p> Foto:
En afghansk pige i kø til brød i Kabul. Siden Talebans magtovertagelse er det gået stærkt: Kvinderne må ikke arbejde, ikke uddanne sig, ikke vælge deres ægtefælle og i det hele taget gå frit omkring. De er igen blevet mandens ejendom. Foto: Ali Khara, Scanpix.