Forsvundne penge. Forsvaret angiver i interne drøftelser at mangle 38 milliarder kroner bare til genopretning. Finansministeriet tror ikke på beregningen.

Hullet i Holmens Kanal

<p>Forsvarets pansrede mandskabsvogne Piranha affyrer en mortér under den årlige materielfremvisningsdag i 2021. Det er blandt andet opgraderingen af Piranha-mandskabsvognene, som Forsvarsministeriet og Finansministeriet er uenige om skal medregnes i beregningen af efterslæbet. Arkivfoto: Henning Bagger, Scanpix</p> Foto: <p>Forsvarets pansrede mandskabsvogne Piranha affyrer en mortér under den årlige materielfremvisningsdag i 2021. Det er blandt andet opgraderingen af Piranha-mandskabsvognene, som Forsvarsministeriet og Finansministeriet er uenige om skal medregnes i beregningen af efterslæbet. Arkivfoto: Henning Bagger, Scanpix</p> Foto:
Forsvarets pansrede mandskabsvogne Piranha affyrer en mortér under den årlige materielfremvisningsdag i 2021. Det er blandt andet opgraderingen af Piranha-mandskabsvognene, som Forsvarsministeriet og Finansministeriet er uenige om skal medregnes i beregningen af efterslæbet. Arkivfoto: Henning Bagger, Scanpix