Skruepoesi. Mesterkokken Rasmus Grønbech gør comeback med en bistro i europæisk topklasse.
Démodé må blive årets bistro
Det brede fortov langs Botanisk Have indeholder stadig mine gadedrengehop fra dén aften i 1979, da Smukke Sanne havde spurgt, om vi skulle følges til fest, hjørnet af Vendersgade og Nansensgade er altid duften af nybagte romsnegle efter Montmartres Natdiskotek, og lokalerne i Kronprinsessegade 64 er en lang strøm af minder.
Jeg fik et nært og kærligt forhold til stedet i 1989, da Henrik Boserup besluttede at transformere sig til en restaurant med alt, hvad det indebar af skovbærkaos, kys til chicks og kram til Kæben og godt gammeldags format, siden tæmmede Peter Espersen og Henrik Thalund stedet til Kokkeriet og nabolagshyggeligt, og jeg hjalp med at forfatte menukort og hang også i baren den aften, da fænomenale Thea, som aldrig kom ind på teaterskolen, blev efterladt grædende og sønderskudt ved bordet af sin læderklædte og Bobi-gamle arkitektkæreste.
Del: