weekendavisen.dk

Weekendavisens hjemmeside

På weekendavisen.dk kan alle Weekendavisens abonnenter oprette en gratis brugerprofil og få adgang til at lytte til ugens aktuelle lydavis, læse ugens aktuelle e-avis og få overblik over vore boganmeldelser. Desuden er der adgang til ekstra oplysninger om vore særlige læserrejser, vinklub med mere under sektionen LIV.

Tillægsmuligheder

Vi har samlet alt vort arkivmateriale i Arkiv, hvor man kan købe adgang til at søge i historisk og aktuelt materiale i både artikelarkivet tilbage fra 1992, i lydarkivet og i e-avisen.

Ikke abonnent ?

For at give alle mulighed for at stifte bekendtskab med Weekendavisen har vi valgt hver uge at lægge fire artikler fra den aktuelle avis gratis frem på weekendavisen.dk. De ligger på Forsiden sammen med en af ugens to lederartikler. En smagsprøve på lydavisen og en smagsprøve på e-avisen findes under menupunktet AVISEN.

Adgang til sitet

En adgang til vores tidligere hjemmeside giver desværre ikke per automatik adgang til den nye hjemmeside. Vi har nemlig ændret sitet helt grundlæggende for at få de nye muligheder til at virke. Vi må således bede alle om at oprette en profil og registrere deres kundenummer. Vi beklager ulejligheden.

Spørgsmål og kommentarer

Spørgsmål og kommentarer er velkomne på bwa@weekendavisen.dk eller tlf. nr.: 33 75 25 33. Alternativt kan De skrive til os på postadressen: Weekendavisen Pilestræde 34 DK-1147 København K.

 
 
 
 
Ophavsret Privatlivspolitik Generelle handelsbetingelser
Weekendavisen Pilestræde 34 DK-1147 København K. CVR: 25337654 Telefon: 33752533