Læsernes Vinklub


Weekendavisen har gennem mange år samarbejdet med VinoVenue om Læsernes vinklub, som hver 3. måned udsender en smagekasse og et magasin fra et af verdens mange spændende vindistrikter.

VinoVenue importerer direkte til medlemmerne. Vinene leveres til døren, medlemskabet er gratis og der er ingen købetvang. Hver smagekasse med 6 udsøgte vine og magasinet koster mellem kr. 480,- og kr. 520,- + levering uanset antal 59,- (36 flasker og derover fragtfrit)

Bliv medlem her
I Læsernes vinklub bliver du præsenteret for et nyt vindistrikt hver 3. måned. Præsentationen sker gennem en smagekasse og et magasin fra et af verdens mange vindistrikter. Det giver et godt grundlag for at få opbygget en bred viden om vin, som mange ellers føler sig fremmed overfor. Du bliver med andre ord din egen vinekspert på en hyggelig måde..
Læs mere
Magasinet i smagekassen tager dig med vidt omkring og fokuserer ikke udelukkende på vin, men beskæftiger sig også med mad, kultur og mange af de ting, du skal have opholdt dig længe i vindistriktet for at opnå viden om. Du får også opbygget din egen lille vinsamling, som er hyggelig at dykke ned i, når noget skal fejres eller vennerne kommer på besøg. Og så bliver du inspireret til målet for din næste ferie.
Læs mere
Vi leverer lige til døren, og der er ingen købetvang!
Når du har smagt vinene i smagekasserne, kan du købe ekstra af dine favoritter med besparelser på 15-20 %, og er du med i fællesindkøbet efter hver udsendelse, får du laveste pris allerede ved 6 flasker.
Læs mere
Har du lyst til at prøve Læsernes vinklub, kan du benytte dig af vores velkomsttilbud, som består af en smagekasse og en velkomstgave
her

Læsernes vinklub

 
 
 
 
Ophavsret Privatlivspolitik Generelle handelsbetingelser
Weekendavisen Pilestræde 34 DK-1147 København K. CVR: 25337654 Telefon: 33752533