Omvendt. Først lokkes man tæt på af livfulde, familiære penselstrøg. Så skærer det i øjnene af ubehag. Ambivalensen står i flor i Michael Armitages udstilling på Glyptoteket.

Bavianer i paradis

I 2017 udviklede en demonstration sig voldeligt i Nairobis gader, og på en altan blev en niårig pige ramt af et vildfarent skud og døde. Det skarpe kunstøje vil finde referencer til både Gauguin, Manet og alverdens historiemalerier. The Promised Land (2019). Foto: Theo Christelis , White Cube Foto: I 2017 udviklede en demonstration sig voldeligt i Nairobis gader, og på en altan blev en niårig pige ramt af et vildfarent skud og døde. Det skarpe kunstøje vil finde referencer til både Gauguin, Manet og alverdens historiemalerier. The Promised Land (2019). Foto: Theo Christelis , White Cube Foto:
I 2017 udviklede en demonstration sig voldeligt i Nairobis gader, og på en altan blev en niårig pige ramt af et vildfarent skud og døde. Det skarpe kunstøje vil finde referencer til både Gauguin, Manet og alverdens historiemalerier. The Promised Land (2019). Foto: Theo Christelis , White Cube