Podcast. Endelig mødte Linse Kessler op til andet kapitel, hvor det kommer på bordet, at hun har gennemdesignet sig selv, ikke kun på det fysiske område med talrige operationer og tatoveringer, men også på det psykiske. Med et stædigt narrativ om, at hun skal kunne klare ALT - og altid i stiv arm og med et stort smil - har Linse skabt en robust figur, som kan bære hende gennem livet.

Linse Kessler II: Notorisk survivor!

Med udgangspunkt i hver sin dysfunktionelle barndom har vært og gæst valgt helt forskellige livsstrategier.

Mens Hassan Preisler aktivt bekymrer sig for at foregribe enhver potentiel og tænkelig katastrofe, har Linse Kessler valgt aldrig at føle sig som et offer eller lade sig tynge af modgang.

På det fysiske område, gjorde pakistanerdrengen Hassan sig så dansk, som han overhoved kunne, mens drengepigen Linse sørgede for at få store bryster og læber.

»De andre sagde, at jeg var så fladbrystet, at jeg kunne danse samba i et sugerør uden at ramme kanterne,« fortæller hun, der i øvrigt fastholder, at hun aldrig ville kunne få en depression: »Jeg har nemlig verdens bedste humør, skal jeg sige dig,« fortæller hun den altid sortseende vært.