}
Avistid. Nikolaj Arve kommer friskstukket fra vaccinekøen, seneste nyt fra konspirationsland og LEGO lancerer LGBTQ+-klodser i regnbuens farver.

Stik imod sund­heds­styrel­sens an­be­faling

Nikolaj Arve er en af de mange, der har valgt at få et skud af Johnson & Johnson-vaccinen. Vaccinen blev egentlig skrottet sammen med AstraZeneca, men sidenhen er det blevet muligt at skrive sig op til et frivilligt skud. Nikolaj Arve kommer direkte fra vaccinekøen til studiet i Pilestræde.

LEGO er slået ind på mangfoldighedskursen og har lanceret en ny serie regnbuefarvet LEGO. Handler det mere om dårlig samvittighed og penge, end om omfavnelse af mangfoldighed?

Konspirationsteorierne sitrer i øjeblikket rundt på hele kloden. Var det i virkeligheden et udslip fra et laboratorium i Wuhan, der satte hele verden i højeste alarmberedskab sidste år og slet ikke en virus spredt fra flagermus? Ole Nyeng forsøger at komme tættere på sandheden.

Til sidst taler vi med to oversættere om, hvordan man gengiver et dansk værk på engelsk. Der er naturligvis tale om oversætterne af Olga Ravn og Tove Ditlevsen, hvis forfatterskaber buldrer afsted internationalt.

Tilrettelagt og produceret af Karen Sigrid Jacobsen og Cecilie Blomquist.

Side        Skribenternes avis

Morten Beiter

Marta Sørensen

Klaus Rothstein

Tine Eiby