Avistid. I denne uges podcast: Arne Hardis om mink & Mette, Ferdinand Ahm Kragh og Bente Scavenius om anonyme, forkælede møgunger på Kunstakademiet og Markus Bernsen om sin uge som WOLT-bud.

Når hoveder ruller

For Arne Hardis har denne uge været som at se kirurgen over skulderen og skue direkte ned i den åbne bug. Her har han kunnet se det politiske system i alle dets uskønne, slimede detaljer. Arne fortæller om en blodig tid i dansk politik.

Kan man forestille sig et kunstakademi uden kunst på væggene, uden skulpturer i salene og store udsmykningsværker på gangene? Ikke rigtig, vel? Men det er dét, der sker lige nu på Det Kongelige Danske Kunstakademi. Akademiet har fjernet kunst fra vægge og sale for at sikre værkerne fra druknedøden. Jeg taler med Ferdinand Ahm Kragh og Bente Scavenius om sagen.

Markus Bernsen har meldt sig som Wolt-bud, fået en blå taske og en algoritme, der har ført ham gennem byen ligesom de mange andre cykelbude med fastfood. Markus aflægger rapport om at være en del af et fænomen, der siger nærmest alting om den tid, vi lever i.

Udsendelsen er tilrettelagt og produceret af Birgit Nissen Pedersen og Anna Norup Lindblad.

Side



Videnskabspodcast
Skribenternes avis

Marta Sørensen

Klaus Rothstein

Tine Eiby

Morten Beiter