Avistid med Martin Krasnik. En time med Weekendavisen skifter navn til Avistid. Men vi er stadig det samme nysgerrige program. Denne uge om Karl Ove Knausgårds skamfuldhed, Mette Frederiksens pelsesnak og verdens første millenial-helgen.

Knausgårds skam og tilliden til Mette

En time med Weekendavisen er tilbage. Eller det er den sådan set ikke. Programmet har nemlig skiftet navn til Avistid. Men det er stadig mig, Martin Krasnik, der taler med avisens skribenter, kilder og eksperter om det verserende, der foregår rundt om i verden.

Men nu til ugens program.

Døden på minkfarmene har præget hele ugen, så hvad er mere passende på denne fredag den 13. end at tale om død, sygdom og helgener?

Karl Ove Knausgård taler om sin nye roman, hvor en stor stjerne pludselig dukker op på himlen og påvirker livet på Jorden. Bogen, siger Knausgård, handler egentlig om døden.

Ugen har budt på et stort tillidstab til myndighederne. Arne Hardis og Hans Mortensen tager sig af Mette Frederiksen og Mogens Jensen. Lone Frank af Statens Seruminstitut.

Imens i Rom er de ved at udnævne en ny helgen. En Sankt Tik Tok. En Guds egen influencer. Linea Maja Ernst fortæller om den nye helgen, en ægte millenial, ligesom Linea selv.

Udsendelsen er tilrettelagt og produceret af Birgit Nissen Pedersen og Anna Norup Lindblad.

Side        Skribenternes avis

Morten Beiter

Marta Sørensen

Klaus Rothstein

Tine Eiby