Podcast. Gør som vi siger, ikke som vi gør, synes at være mottoet i regeringen. Klimalov, finanslov og en ny svindelsag i det offentlige er også til debat i Det Gode Gamle Folketing med Huxi Bach og Nadeem Farooq, Laura Lindahl samt Kenneth Kristensen Berth.

Klimaglorier & Konsulenter

Regeringen har landet en klimalov. Og den er historisk. Foreløbig historisk på den måde, at den er den første af sin slags. Hvordan den skal udmøntes står stadig hen i det uvisse. Vil der stadig være samme skønne samklang, når klimaglorierne skal trækkes ned og bruges som bælte?

Finansloven er også landet. Med penge til Kvinfo, en boligjobordning som ingen rigtig ville have, minimumsnormeringer som Pernille Skipper ikke mener er rigtige minimumsnormeringer og et stop for brug af konsulenter. Regeringen har godt nok selv lidt besvær med at leve op til netop det krav – men gør som vi siger, ikke som vi gør, synes at være mottoet.

Og så er der dukket en svindelsag op hos forsvaret, som trækker tråde til dårlig ledelse i hele det offentlige system.

Tirsdag 10. december er Laura Lindahl (LA), Nadeem Farooq (R), og Kenneth Kristensen Berth (DF) på tinge hos formand Huxi Bach.

Lyt til podcasten her:

 

Følg Huxi og Det Gode Gamle Folketing på weekendavisen.dk/podcast – de første episoder er gratis.

 

Side 2