Læsernes Vin- og Ølklub


Læsernes Vinklub bliver fra juni 2016 til Læsernes Vin- og Ølklub. Weekendavisen udvider hermed flere års samarbejde med VinoVenue, der står for detektivarbejdet med at finde de bedste vine og specialøl rundt i verden.

VinoVenue importerer direkte til medlemmerne og udgiver en ny smagekasse med spændende vine hver 3. måned og nu også en kasse med specialøl, som kan købes hver måned. Både vine og specialøl, kan normalt ikke købes andre steder i Danmark.

Bliv medlem her
Du vælger selv om du vil være med i Vinklubben, Ølklubben eller begge dele. I Vinklubben udkommer en ny smagekasse hvert kvartal. I Ølklubben er der en kasse hver måned.
Læs mere
Til hver vinsmagekasse udgiver vi et flot magasin, så du får sammenkædet vinenes smag med distriktets kultur, historie og traditioner. I Ølklubben inspirerer vi med nye øl, der passer til årstiden.
Læs mere
Vi leverer lige til døren, og der er ingen købetvang!
Når du har smagt vinene i smagekasserne, kan du købe ekstra af dine favoritter med besparelser på 15-20 %. I Ølklubben slipper du for selv at stå for bøvlet med flaskerne. Pakkeposten tager dem ganske enkelt med tilbage.
Læs mere
Har du lyst til at prøve Læsernes Vin- og/eller Ølklub, kan du benytte dig af vores velkomsttilbud
her

Læsernes vinklub

 
 
 
 
Ophavsret Privatlivspolitik Generelle handelsbetingelser
Weekendavisen Pilestræde 34 DK-1147 København K. CVR: 25337654 Telefon: 33752533